خواص عسل در درمان بیماری ها

ساخت وبلاگ

اخرین تحقیقات طبی ثابت کرده است که عسل خواص مهم طبی دارد و در درمان بیماری های جهاز هاضمه ،جهاز تنفسی،قلب و اعصاب معجزه می کند.

همچنین ثابت شده است، که زهر زنبور عسل در معالجه رماتیسم و بیماری های ورم اعصاب و درد اعصاب و موم عسل در تهیه بعضی مرهم ها و شمع ها مورد استفاده قرار می تواند گرفت.

خواص عسل

عسل نه تنها خوش مزه و مغزی است بلکه به علت داشتن ترکیبات شیمیایی مخصوص می تواند، در درمان بسیاری از امراض مورد استفاده قرار گیرد.

بذر البنگ،شوکران،گل پنجه علی،و خرزهره اگر چه جزو گیاهان سمی اند ولی عسلی که مگس نحل هز گیاهان مزبور تهیه می کند برای بشر مضر نیست.

 

یگانه سمی که عسل تهیه شده از آن انسان را مسموم می کند.نهالی است موسوم به chama edaphne calyeulata moench ،این نوع عسل اگر چه برای انسان ها مضر است و خوردن آن عوارضی مانند،قی،سرگیجه،و درد شدید معده ایجاد می کند،در خود زنبور عسل کوچک ترین تاثیری ندارد،بطوریکه می تواند غذای زمستانی او قرار گیرد.

خواص ضد باکتری عسل

عسل چنانچه خوب نگهداری شود،برای مدت طولانی سالم باقی می ماند.به همین سبب بود که مصریان قدیم و یونانی ها مردگان خود را با عسل مومیایی می کردند.

یکی از پزشکان قرن ۱۲میلادی،یعنی عبداللطیف در یکی از اهرام غزه در یک تابوت ممهور،جسد یک طفل مصری را پیدا کرد که با عسل مومیایی شده بود.

اسکندر مقدونی هم پس از اینکه در بابل به جهنم رهسپار شد،جسدش با عسل مومیایی شده و برای تدفین به پایتخت مقدونیه حمل گردید.

یونانیان و رومیان قدیم به خواص آنتی بیوتیک عسل پی برده بودند و برای حفظ و نگهداری غذا و جلوگیری از فساد و عفونت از آن استفاده می کردند.

ترکیبات شیمیایی عسل و ارزش غذایی آن

درسال ۱۸۹۳ آنجلو موسو به اثبات رساند،که شکر تاثیر فوق العاده در کاستن خستگی انسان دارد،هارلی به این حقیقت پی برد،که روزهایی که ۵۲۵گرم شکر می خورد ظرفیت او برای کار و فعالیت

به مقدار ۶۱،الی ۷۶درصد،رو به افزایش است.

تجربه های علمی هم نشان داده است که قهرمانان ورزشی می توانند،با مصرف شکر به مقدار زیاد قدرت بیشتر کسب کنند و با زحمت کمتری پیروز شوند.

ولی شکر نیشکر و چغندر و گلوکز به روش دیگر در ارگانیسم انسانی جذب می شود،گلوکز بدون تغییر شکل دادن مستقیما داخل خون می گردد،به همین جهت گلوکز را می توان از طریق ورید تزریق کرد حال آنکه شکر باید اول در جهاز هاضمه تجزیه شود،و بگلوکز و لوولز مبدل گردد.

تا بتواند در خون راه بیابد.چون عسل مرکب از گلوکز و لوولز خالص است،به همین جهت خیلی زود،هضم و جذب می گردد.علاوه بر مواد قندی عسل حاوی مواد مغزی دیگری است که برای تقویت سلول ها بسیار لازم و مفید است،عسل حاوی مواد تخمیری قابل حل زیر نیز میباشد.

Diastases،invertase،catalase

عسل حاوی املاح معدنی از قبیل کلسیم،سدیم پتاسیم،آهن،فسفر،سولفر،نمک های ید،منیزیم،منگانز،آلومینیوم،کرومیوم،مس،لیتیم،نیکل،سرب،زینک،اسمیوم،تیتانیوم،و سلیکن میباشد.

دانستنیهای جذاب...
ما را در سایت دانستنیهای جذاب دنبال می کنید

برچسب : عسل ,بیماری ,درمان, نویسنده : زهرا danestaniihaa بازدید : 160 تاريخ : دوشنبه 21 مهر 1399 ساعت: 19:04